Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на заяви Путіна про мирні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на заяви Путіна про мирні переговори

Радник Зеленського відповів, що приховують заяви Путіна про мирні переговори щодо завершення війни.

19 жовтня 2023, 14:50 comments2613
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на заяви президента Росії Володимира Путіна щодо мирних переговорів про завершення війни в Україні. Подоляк вважає такі слова російського президента маніпулятивними.

У Зеленського відреагували на заяви Путіна про мирні переговори

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу Freedom Михайло Подоляк розповів, що заяви Путіна про мирні переговори насправді такими не є та вказав на варіант завершення війни.

"Це ніколи не було переговорами і ніколи він не пропонуватиме Україні переговори. Він програє війну – це найбільш оптимальний варіант виходу з цієї ситуації для світу, а не лише для України", — сказав Подоляк.

На думку Подоляка президент Росії за заявами про переговори має на меті не вести справжній діалог, а змусити Україну капітулювати. Подоляк стверджує, що Путін хоче призупинити активні бойові дії, щоб відновити свою армію та знову напасти на Україну. 

Нагадаємо, що Україна у можливому переговорному процесі покладається на "формулу миру", згідно з якою Росія має залишити українські території в кордонах 1991 року та виконати ще ряд важливих пунктів, які пов'язані з безпековими питаннями для України. Тоді як Кремль неодноразово наголошував на позиції, що Україна повинна визнати втрату територій, які окупувала Росія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії похвалив Україну за спроби мирних переговорів. За словами Путіна Україна робить недостатньо кроків, щоб відбувся перемовний процес щодо завершення війни.

Також "Коментарі" писали про очільника ГУР Кирила Буданова, який повідомив умови, коли Україна буде готова до мирних переговорів з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини