Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент Росії похвалив Україну за спроби мирних переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Росії похвалив Україну за спроби мирних переговорів

Президент Росії висловився щодо можливості мирних переговорів з Україною.

18 жовтня 2023, 14:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін прокоментував можливі переговори щодо завершення війни в Україні. Російський диктатор заявив, що Україна робить для цього недостатньо. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Президент Росії похвалив Україну за спроби мирних переговорів

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час пресконференції у Китаї, куди президент Росії полетів для участі у форумі "Один пояс, один шлях", Путін висловився щодо ситуації з мирними переговорами у війні в Україні.

"Якщо в Україні хочуть переговорного процесу, театральні жести не потрібні, треба скасувати декрет, що забороняє переговори", — заявив Путін.

Крім цього президент Росії вказав, що Україна робить деякі кроки для мирних переговорів, однак Путін не став уточнювати, які саме дії було зроблено.

"В Україні замислюються про переговорний процес, це трансформація у правильному напрямку, за це похвалю, але цього недостатньо", — сказав президент Росії Володимир Путін.

Крім цього,  Путін на пресконференції відреагував на поставки США ракет ATACMS для України. Російський президент заявив, що армія РФ вміє збивати такі ракети і це не вплине на ситуацію у війні в Україні. Попри це Україна вже завдала вдалого удару по російських позиціях в тимчасово окупованому Луганську, де знищила кілька одиниць російської військової техніки.

Нагадаємо, що Росія виставляє умови для України визнати окуповані території частиною РФ, тоді як Київ наполягає на виводі військ з українських територій до стану 1991 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український полковник розповів, скільки потрібно ракет ATACMS для знищення Кримського мосту.

Також "Коментарі" писали про президента Росії Володимира Путіна, який назвав головну причину війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/218674
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини