Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін відреагував на поставки ракет ATACMS для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відреагував на поставки ракет ATACMS для України

Президент Росії Володимир Путін прокоментував американські ракети ATACMS, які вже встигла використати Україна.

18 жовтня 2023, 14:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін відреагував на поставки ракет ATACMS для України від США. Російський диктатор назвав такі дії помилкою Сполучених Штатів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін відреагував на поставки ракет ATACMS для України

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час пресконференції на китайському форумі "Один пояс, один шлях" президент Росії Володимир Путін відреагував на нове озброєння від США для України — ракети ATACMS.

"Поставки ATACMS просто продовжать агонію України, Росія зможе відбивати ці атаки, це чергова помилка США", — сказав Путін.

Російський диктатор також заявив, що ЗСУ нібито не має результатів на Херсонському напрямку та вказав, що в Україні відбуваються трансформація думки щодо мирних переговорів, однак за словами Путіна ці процеси ще не достатні.

Також Путін прокоментував заяви західних лідерів, які говорили, що війна проти України для Росії вже зазнала поразки, адже РФ втратила свої позиції на міжнародній арені, потрапила під санкції та погіршує власний економічний стан. Президент Росії заявив, що "якщо вона програна, нехай заберуть озброєння".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий аналітик полковник Петро Черник розповів, скільки потрібно ракет ATACMS для знищення Кримського мосту. За його словами росіяни швидко ремонтують об'єкт, тому потрібен масований удар по Кримському мосту.

Також "Коментарі" писали, що серед усіх лідерів Європейського Союзу лише один керівник країни приїхав до Китаю. На цьому форумі разом з президентом Росії Володимиром Путіним будуть присутні прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан та міністр афганського Талібану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/218668
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини