Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на заяви про «потужний наступ» росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на заяви про «потужний наступ» росіян

Окупанти роблять ставку на масштабні внутрішні інформаційні конфлікти в Україні

6 лютого 2023, 14:10 comments3518
Поділіться публікацією:

Готуючись до можливої нової атаки на Україну, росіяни можуть, як це вже було не раз, застосувати гібридну тактику. Вона полягає в тому, щоб атакувати нашу країну з різних напрямків. Це може робитися для того, щоб розтягнути сили ЗСУ, відвернути увагу. Як повідомляє видання "Коментарі", про це у себе в Телеграм написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського відреагували на заяви про «потужний наступ» росіян

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що росіяни роблять ставку на те, щоб викликати паніку та страх, спровокувати масштабні внутрішні інформаційні конфлікти.

За словами Михайла Подоляка, незважаючи на погрози та спроби залякати українців, росіяни самі налякані та не знають, як їм діяти в ситуації, коли вже 11 місяців Україна продовжує боротьбу та руйнує всі плани загарбників.

Подоляк зазначив, зараз відбувається спроба деморалізувати українців, запускаючи тривожні вкидання про "потужні наступи".

"Так ось, все-таки нам потрібно розділяти "реальні можливості РФ" та слова РФ про ці можливості. Російські пропагандисти вміють голосно говорити про перемоги, яких немає", – написав Михайло Подоляк.

Він додав, що за фактом усі бачать, що російським загарбникам не вдається окупувати навіть невеликі населені пункти. Тому вони продовжують використовувати тактику спаленої землі. Окупанти накривають вогнем села, знищують усе живе і лише тоді заходять на пустельну територію, де вже нема нічого.

Михайло Подоляк запевнив, що зараз українська розвідка має всю інформацію про пересування російських військ і закликав українців не реагувати на гібридну стратегію росіян, а також не брати участь у руйнівних внутрішніх "війнах".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Москва передала Тегерану зброю, захоплену в Україні, — WSJ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/123
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7474

6 лютого 2023, 14:24

Розпродаж (до кінця тижня)! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини