Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на "втому" від війни у західних ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на "втому" від війни у західних ЗМІ

Михайло Подоляк розкритикував "втому" від війни у західних ЗМІ

27 вересня 2023, 12:50
Поділіться публікацією:

Світові ЗМІ уникають гідних заголовків на тлі досягнень українських захисників і продовжують запускати у програму сюжети про нібито "втому" Заходу від України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter (Х) зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського відреагували на "втому" від війни у західних ЗМІ

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП зазначив, замість того, щоб уникати загального редакційного наративу та розповідати про "втому" Заходу від України, світові ЗМІ могли б звернути увагу на більш гідні заголовки.

Далі Подоляк навів приклади деяких із заголовків: "Україна розблокувала небо над Кримом"; "Російському домінуванню в Чорному морі, схоже, приходить кінець з демілітаризацією Чорноморського флоту"; "ПТРК із касетними боєголовками становитимуть значну загрозу для російських військ на півдні України"; "Знищення літака на урядовому аеродромі під Москвою демонструє абсолютну беззахисність Росії перед бойовиками".

Радник глави Офісу президента вважає, що західним журналістам не завадило б реально дивитися на ті речі, які відбуваються у світі і не забувати, що українська армія обстоює, зокрема, їхні демократичні цінності, свободу та безпеку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема необхідності переговорів з Росією у разі затягування війни стає останнім часом більш актуальною. Про це періодично пишуть західні ЗМІ, на цю тему найчастіше висловлюються політики та чиновники різних країн. При цьому ні українська влада, ні українське суспільство до переговорів (які б фактично означали "заморозку" війни, але не її закінчення на прийнятних для нас умовах) на даний момент явно не готові. Та й сама РФ не надто демонструє бажання конструктивного діалогу. Хоча Путін періодично робить псевдомиротворчі заяви, ціну його слів ми знаємо. Яка ймовірність переговорів? Що (хто) може змінити позицію Києва чи Москви в найближчій перспективі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини