Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на вручення повісток у спортзалах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на вручення повісток у спортзалах

Радник Офісу президента розповів про підготовку нової програми мобілізації в Україні та пояснив необхідність вручення повісток.

10 грудня 2023, 12:45 comments6488
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник Зеленського Михайло Подоляк прокоментував мобілізацію в Україні, зокрема і вручення повісток чоловікам у спортзалах та на вулиці. За словами радника ОП в Україні готується нова програма щодо мобілізації.

У Зеленського відреагували на вручення повісток у спортзалах

Михайло Подоляк розповів про зміни в мобілізації в Україні. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Михайло Подоляк розповів, що пропагандистська складова мобілізаційних процедур в Україні буде змінена. Українці отримають більше інформації щодо фізичної та психологічної підготовки військовозобов’язаних до участі в бойових діях.

"Сьогодні готується інша програма, як ми маємо говорити про мобілізацію, про рекрутинг, які функції має виконувати держава, які має брати на себе зобов’язання", — говорить Подоляк.

Разом з тим, радник ОП вказує, що держава має себе захищати, тому мобілізація в Україні буде складною, але необхідною для протистояння російській агресії.

"Це трошки дивно виглядає. Ви хочете жити у вільній державі, де ви хочете поводити себе як хочете, але не хочете при цьому вкладатись у захист цих правил, які вам подобаються", — реагує Подоляк на ухилянтів від мобілізації.

За словами представника Зеленського у разі приходу Росії ухилянти від мобілізації "не будуть ходити спокійно по вулицях начебто нічого не сталось". Подоляк наголошує, що військовозобов’язаним "треба це усвідомити".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що екскомандир "Айдара" назвав місто в якому найбільше ухилянтів від мобілізації.

Також "Коментарі" писали про керівницю відділу мобілізації ТЦК у Вінниці, яка заявила про нерозуміння страхів мобілізації в Україні та назвала чоловіків призовного віку "ресурсом" для оборони країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Евгений

11 грудня 2023, 00:38

В средние века глава Государства выходил на поле боя со своими верными слугами. Подоляк, вперед...


Новини