Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на візит Путіна до Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на візит Путіна до Маріуполя

Путін знову продемонстрував свій цинізм та відсутність каяття, заявили в ОП

19 березня 2023, 18:48
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін, який навідався з можливим візитом до окупованого та знищеного Росією Маріуполя, знову продемонстрував свій цинізм та відсутність каяття. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

У Зеленського відреагували на візит Путіна до Маріуполя

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

"Злочинця завжди тягне на місце злочину. Поки країни цивілізованого світу заявляють про арешт "режисера війни" (Путіна В. В.) у разі перетину кордону, організатор убивств тисяч маріупольських родин приїхав милуватися руїнами міста і братніми могилами", — написав Подоляк.

Окрім цього, він назвав дії російського президента демонстрацією цинізму та відсутності каяття.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що ЗМІ з'ясували імена людей, які зустрічали Путіна у Маріуполі. Під час ймовірного візиту Путіна до Маріуполя, стало відомо, що його зустрічали місцеві жителі. ЗМІ вже з'ясували їх імена та деякі подробиці про них. Стало відомо, що чоловіка похилого віку, який розповів Путіну, що втратив все, але росіяни дали йому квартиру, звати Микола Лотков. Поруч з ним його син Дмитро, невістка Катерина та друг родини Олексій Бондаренко.У повідомленні йдеться, що  Дмитро та Катерина під час бомбардувань займались мародерством.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін цинічно відповів, чому не розв'язав повномасштабну війну раніше. Російський президент зробив нову заяву, де намагався пояснити місцевим пропагандистам, чому Росія не розпочала своє повномасштабне вторгнення в Україну у 2014 році. За його словами, країна просто не була готова. Окрім цього, він почав знову погрожувати "сучасною російською зброєю".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини