Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на вибухи на Кримському мості
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на вибухи на Кримському мості

Представник президента Михайло Подоляк прокоментував ситуацію з інцидентом на Кримському мості та заявив, що такі конструкції недовговічні.

17 липня 2023, 11:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на нічні вибухи на Кримському мості. За його словами такі конструкції, як Кримський міст недовговічні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

У Зеленського відреагували на вибухи на Кримському мості

Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк вказує, що Кримський міст є незаконною спорудою, яка була побудована окупаційною владою РФ і тепер використовується як логістичний шлях для російської зброї. За словами речника ОП такі конструкції недовговічні.

"Будь-які незаконні конструкції, що використовуються для доставки російських інструментів масових убивств, недовговічні. Незалежно від причин руйнування", — заявив Подоляк.

Нагадаємо, що близько четвертої години ночі відбулась серія вибухів на Кримському мості, що з’єднує незаконно анексований півострів Крим з російською материковою частиною. В наслідок вибухів було пошкоджено дорожнє полотно мосту, а рух автомобільних транспортних засобів зупинено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про істеричну реакцію росіян у соціальних мережах після підриву Кримського моста. Росіяни вважають, що Кремль знову буде "терпіти" та не зможе дати відповідь на вибухи. Інші ж заявляють про перехід "червоних ліній" та закликають керівництво РФ атакувати Україну. 

Також "Коментарі" писали, що Служба безпеки України офіційно прокоментувала вибухи на Кримському мості, зазначивши, що з "цікавістю" спостерігає за падінням путінського режиму. Своєю чергою керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк вважає, що вибухи на Кримському мості можуть бути провокацією росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини