Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на страти українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на страти українських військових

Андрій Єрмак висловився про страти українських військових армією РФ.

сьогодні, 09:52
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак прокоментував повідомлення про щодо воєнних злочинів Росії, зокрема страти українських військових солдатами армії РФ. За його словами, Росія має бути притягнута до відповідальності та відшкодувати завдані збитки.

У Зеленського відреагували на страти українських військових

Андрій Єрмак. Фото з відкритих джерел

Андрій Єрмак взяв участь у конференції присвяченій реалізації сьомого пункту Формули миру "Відновлення справедливості". Під час заходу за участю близько представників 60 країн та міжнародних організацій керівник Офісу президента прокоментував страти українських військових та заявив, що це системна ситуація яку здійснюють російські солдати.

"Варварські страти – це не поодинокі випадки. Це система, яку слід зупинити. Воєнні злочини та злочини проти людяності, які чинить РФ, є наслідком злочину агресії. Тому без відновлення справедливості неможливо досягти тривалого миру", — сказав Єрмак.

Андрій Єрмак наголосив на необхідності притягнення Росії до відповідальності за злочини проти України.

"Росія має бути притягнута до відповідальності та відшкодувати всі завдані збитки. Працюємо разом з міжнародною спільнотою, щоб це стало реальністю", — сказав керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про заяву уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця щодо чергової страти українського військового російськими солдатами на війні в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія використовує фейки, щоб звинуватити Україну у злочинах режиму Путіна, які здійснює російська армія на українських територіях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини