Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на "пакування людей в буси" з боку ТЦК
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на "пакування людей в буси" з боку ТЦК

Подоляк розповів, що працівникам ТЦК може здаватись нормальним інструмент мобілізації в Україні, який вони використовують під час перевірки документів військовозобов'язаних.

27 червня 2024, 09:52 comments12963
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував інциденти за участю військовозобов'язаних, яких "пакують в буси" працівники ТЦК проводячи мобілізацію в Україні. За словами Подоляка, це "людський фактор", а ідеальний світ з дотриманням прав людей не існує.

У Зеленського відреагували на "пакування людей в буси" з боку ТЦК

Один з випадків затримання чоловіка працівниками ТЦК. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк під час інтерв'ю Новини.LIVE прокоментував мобілізацію в Україні, зокрема відреагував на ситуацію з роботою ТЦК на вулицях українських міст, де співробітники військкоматів проводять оповіщення та доставляють людей до ТЦК.

"Ви не можете все заборонити, чи дозволити. Це людський фактор. Людина, яка займається тією чи іншою роботою, вона може використовувати інструменти, які їй здаються абсолютно нормальними", — реагує Подоляк на "пакування в буси".

Радник Офісу президента зазначив, що працівники ТЦК не завжди можуть отримати доступ до військовозобов'язаних, зокрема і тих, які мають оновити свої дані у військкоматах, проте уникають цього. Таким чином, ТЦК, за словами Подоляка повинні "виконувати свою роботу" та забезпечувати процеси мобілізації в Україні.

Представник Зеленського додав, що порушення прав людини існують не лише в Україні, але й в інших демократичних країнах.

"Я хотів би щоб були держави, я не тільки про Україну, наприклад, держави демократичні європейські чи північноамериканські, які взагалі ніколи не порушують прав людей, чи не створюють такі ситуації. Але, я ще раз підкреслюю, світ не ідеальний", — підсумував Подоляк діяльність ТЦК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про опитування, яке показало, кількість українців, яка вважає, що ТЦК порушує права цивільних.

Також "Коментарі" писали про телефонні номери за якими можна звернутись та повідомити про порушення діяльності з боку представників ТЦК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

громодянин України

29 червня 2024, 12:58

Як - би Подоляка вкинули в бус, а викинули десь на полігоні у військовій формі з автоматом, то мабуть так не говорив би. Фактично, це викрадення людей, даже в такий військовий час.

Микола

28 червня 2024, 09:27

Правова Європейська держава ..а чим ви віфдрізняєтесь від росії ...бандитська корумпована влада..

хер з бугра

27 червня 2024, 20:55

система у небезпеці і це добре вже видно скоро це накриється мідним тазом хлопці ті що на фронті кажуть що прийдуть на банкову і перестріляють все зелене і те що подзеленіло... тільки так має наша країна очиститись тільки так!

Злий шахтар

27 червня 2024, 18:35

Партія регіонів 95 квартала - якщо IQ у вас 35 - тоді вам до нас. П.дор янукович дивиться на зекоманду та офуєває - а, що? так можно було? Хлібопекарня платить 40 000 за економичне бронювання? Ця потвора знає що хліб зараз 1 долар/килограм? Судячи зі всього зеп.дори зараз реєструють хлібопекарні де будуть роздавати місця для економічно бронювання.

ВасяПупкин

27 червня 2024, 13:45

Выбрали. теперь жрите не обляпайтесь. Сука, просил же не голосуйте вообще низа кого, нет твари бежали аж спотыкались за зе швоблу голосовать

мойГосподин

27 червня 2024, 12:08

а военный ТЦК есть полноваження? посвычення? если нету то иди н@}{уй

DiS

27 червня 2024, 11:47

Таким чином можна мотивуватись стетtю 35 п.5 Кримiнального Кодексу. Якщо напали - вбивай щоб врятувати себе

Rada

27 червня 2024, 11:29

Дивлячись на те як вони чхають на КУ та інші норми права, можна вважати, що ЗЕКОМАНДА, найманці без честі! Треба давати відсіч за таке ставлення, бо мобілізація йде а війни по закону немає, що за влада кучерява. Історично є факти, що клоунів до влади не допускали...а тут партнери їх й привели. ПОЗОР!!!

Коля Тищенко

27 червня 2024, 10:34

Подоляка Скотиняка!!!

коля

27 червня 2024, 10:23

подоляк это чмошник из зёлиной банды

коля

27 червня 2024, 10:22

подоляк чмошник как зёля и его вся банда

Игорь

27 червня 2024, 10:04

"людський фактор", а ідеальний світ з дотриманням прав людей не існує - с таким правительством как примером.


Новини