Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на масове бажання окупантів приєднатися до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на масове бажання окупантів приєднатися до Росії

Глава Офісу президента Андрій Єрмак упевнений, що Росію охопив страх бути розгромленою у війні проти України, тому вирішили запускати процес "референдумів"

20 вересня 2022, 14:40 comments6131
Поділіться публікацією:

Флешмоб "референдумів", влаштований колаборнатами на тимчасово окупованих територіях України, свідчить про страх. Саме тому подібні заяви – не більше ніж маніпуляція. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву глави Офісу президента Андрія Єрмака у Телеграм.

У Зеленського відреагували на масове бажання окупантів приєднатися до Росії

Офіс президента. Фото: Українска правда

"Наївний шантаж погрозами та страшилками "референдумів", "мобілізацій" від тих, хто вміє воювати лише з дітьми та мирними людьми..." — так Андрій Єрмак описав наміри російських загарбників провести псевдореферндуми щодо приєднання контрольованих територій до Росії.

Глава ОП зазначає, що така поведінка країни-агресора показує, що вже почалася агонія, яка викликана неминучим наближенням розгрому. Противника охопив страх і тому він вирішив вдатися до того, в чому раніше вже досяг успіху – до відвертих маніпуляцій.

Андрій Єрмак підкреслив, що українці зуміють "вирішити російське питання", але це вже вдасться зробити тільки силою.

Варто зазначити, що так звані "Громадські палати" квазіутворень "ДНР" і "ЛНР" звернулися до ватажків псевдореспублік – Пушиліну та Пасічнику – з проханням негайно провести "референдум" про входження до складу РФ. В аналогічному ключі висловилася "влада" тимчасово окупованої території Херсонської області. Про що говорять такі дії? Яка ймовірність проведення псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях, включаючи захоплені у 2022 році? Якими можуть бути наслідки таких дій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також раніше "Коментарі" повідомляли – Дмитро Медведєв розкрив секрет – яка мета Росії із "референдумами" в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини