Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відповіли на заклик російського дипломата «не щадити українців»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на заклик російського дипломата «не щадити українців»

В Офісі президента ще раз нагадали, що сьогодні світ має справу з фашисткою Росією

20 серпня 2022, 13:10
Поділіться публікацією:

Після публічного заклику російського дипломата Михайла Ульянова до геноциду українців Європа нарешті має дійти єдиного розуміння – Росія є фашистською вертикаллю мільйонів людей. Як передає портал "Коментарі", таку позицію озвучив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

У Зеленського відповіли на заклик російського дипломата «не щадити українців»

Офіс президента. Фото: Українска правда

Радник голови ОП зазначив, що постпред РФ в Австрії Михайло Ульянов заявляє про важливість "остаточного вирішення українського питання" і відкрито закликає до геноциду. При цьому в Європі досі звучать твердження, що не всі росіяни підтримують війну проти України і це сам Путін винен за те, що відбувається. Також у Європі звучать заклики про те, щоб дати попрацювати "Північному потоку-2". Хоча давно вже час усвідомити, що сьогоднішня Росія – це фашистська держава.

Варто зазначити, постійний представник РФ при міжнародних організаціях у Відні Михайло Ульянов у соцмережі Twitter закликав "не щадити українців", реагуючи на пост президента України Володимира Зеленського, який висловив слова подяки американському народу за новий пакет військової допомоги.

Пізніше Ульянов видалив свій твіт, але він залишився у вебархіві, а також у мережі залишились скріншоти.

Читайте також на порталі "Коментарі" – штаб Чорноморського флоту у Севастополі знову у вогні. ППО окупантів знову дало збій.

Також видання "Коментарі" повідомляло – навіщо президенту РФ Путіну загострення на Запорізькій АЕС: чи здатний світ змінити ситуацію і нарешті вигнати росіян з території АЕС. Експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 серпня 2022, 12:54

По факту, обидва Карли, які зомбували своїх громадян, просувають тактику, що: "там недолюди". Карли намагаються зняти з себе відповідальність і перекласти на узурпованих рабів. Онуки тих, хто ховалися у схронах від правосуддя, пропагандою/відосиками, перетворили свої народи у сліпе знаряддя. Одне одного і їх клани, вони не чипають. Їх розкішні палаци і бункери не обстрілюють - договірнїяк працює. Але своїм рабам розповідають, що їм довіряти не можна, тому вбивайте один одного. Карлам вигідно, а маразм Байдена підкидає у вогонь все більше зброї. Байдену у Нюрберзі треба відвести роль ватажка православної банди, який влаштував геноцид двох народів.


Новини