Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відповіли на пропозицію Путіна про мирні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на пропозицію Путіна про мирні переговори

Михайло Подоляк заявив, що зміст заяви російського президента демонструє те, що він неадекватний

24 листопада 2023, 14:40 comments2401
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяви російського президента Володимира Путіна на саміті G20 про те, що Москва нібито готова до мирних переговорів, але Україна відмовляється. Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку Подоляк озвучив в інтерв'ю "24 каналу".

У Зеленського відповіли на пропозицію Путіна про мирні переговори

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Мені взагалі це дивно: "ми (Ред. — росіяни) готові до мирних переговорів". Тобто ти заходиш з війною навмисне вбивати людей, щоб говорити з ними про мир? Ну, це ж конкретна шизофренія, називаємо речі своїми іменами. Путін завжди так поводився — говорив абсурдні речі. Просто сьогодні це рельєфно видно", — заявив Михайло Подоляк.

Радник голови ОП також зазначив, що виступ Путіна чітко демонструє, що "ця людина не є адекватною, реалістичною, абсолютно не має навіть базового рівня знань, на який можна спиратися, проводити якийсь аналіз".                                

Подоляк додав, у Кремлі вважали, що, коли вони дуже швидко захоплять Україну, то зможуть прирізати найпатріотичніших громадян іншої країни. Тобто відфільтрують їх, у концтаборах потім знищать тощо, і про це мало хто знатиме, бо всю історію модеруватиме Радянський Союз 2.0.

"Я просто хочу, щоб ми це все розуміли і фіксували. Тому, маючи це все в підсвідомості, Путін хоче сказати нібито вони "завжди були за мир" – вбивають людей, бо за мир хочуть знищити Україну, бо за мир і так далі", – зазначив Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у МЗС Литви зробили тривожну заяву: Україну можуть змусити піти на переговори з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини