Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відповіли на погрози Путіна дати "дзеркальну відповідь" на атаку дронів по Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на погрози Путіна дати "дзеркальну відповідь" на атаку дронів по Москві

Михайло Подоляк зазначив, що російський диктатор Володимир Путін "перебуває у стані афекту і тому логічно мислити не може"

31 травня 2023, 12:00 comments1599
Поділіться публікацією:

Країна-агресор за період повномасштабної війни проти України використала практично весь свій озброєний інструментарій, щоб загрожувати "дзеркальною відповіддю" на атаку дронів по Москві. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "1 1" заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського відповіли на погрози Путіна дати "дзеркальну відповідь" на атаку дронів по Москві

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"А, що таке "дзеркальне"? Вони (Ред. — росіяни) ж практично весь інструмент вже використовували, крім своїх понтів: "Ось уже зараз ми маємо якісь потужні дії, ми ще не починали". Ну ви ж розумієте , що після понад 15 місяців війни говорити, що "ми ще не починали", втративши (Ред. – загиблими та пораненими) понад 400 тисяч, — це говорить про наростаючу неадекватність Росії", — заявив Михайло Подоляк.

За його словами, є великі сумніви, що російський лідер Путін перебуває у розумінні того, що відбувається. Судячи з його заяв. Він все ще перебуває до якоїсь паралельної дійсності і не може мислити правильно.

Радник голови ОП також заявив, що політична еліта скептично дивиться на Путіна та його слова. До того ж, на думку Подоляка, загалом "інформаційний простір із нерозумінням відноситься до будь-яких слів Путіна, тобто сакральності цієї практично не залишилося". З огляду на це слова диктатора сприймаються як "одна бабця щось сказала".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін підписав новий закон, що дозволяє проводити голосування на території, де введено військовий стан. А окуповані частини України зараз активно готують до всеросійських виборів, намічених на вересень. Підписаний Путіним документ дозволяє депортацію, а також розширює повноваження силовиків щодо затримання людей на територіях, де діє воєнний стан. Про що кажуть такі дії Кремля? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 травня 2023, 11:18

Знаходять задоволення драконячі ворога розумними і дотепними коментарями. У бункерах отримувати відкати безпечно. Ще і війна затягується, треба підтримувати ворожість один до одного у православному сатанаті. От стратегічної користі жодної. Головне швидко виводити в офшори намародерене тяжкою працею - вибори у США вже близько.


Новини