Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відповіли на нові погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на нові погрози Путіна

Андрій Єрмак вважає, що якщо Росія не готова припинити терор добровільно, потрібно змусити їх це зробити силою

14 вересня 2024, 13:14
Поділіться публікацією:

Пафосні погрози російського диктатора Володимира Путіна свідчать про його страх. Україна має змусити Росію припинити терор. Як інформує портал "Коментарі", про це в Telegram повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

У Зеленського відповіли на нові погрози Путіна

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

Глава ОП зазначив, що "потрібні сильні рішення".

Андрій Єрмак наголосив, що терор можна припинити, знищивши військові об'єкти, з яких він бере початок.

"Російський терор починається на складах зброї, аеродромах та військових базах на території РФ. Якщо Росія не готова припинити терор добровільно, потрібно змусити їх це зробити силою. Будь-які загрози вони роблять від страху упустити можливості вбивати людей", — зазначив Андрій Єрмак.

На Банковій додали, що "зелене світло" на удари України в глиб Росії прискорить вирішення проблеми російського терору і не дозволить йому поширитися на інші країни світу. Саме цього прагне російський диктатор Володимир Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Заході значно почастішали дискусії щодо зняття заборони для ЗСУ використовувати далекобійні ракети, надані союзниками, для ударів по РФ. Якщо ж партнери України все ж таки підуть на цей крок, російський диктатор Володимир Путін може посилити свої погрози, зокрема провести перші за десятиліття ядерні випробування. Таким чином, Москва може знову показати, що готова підвищувати ставки у війні. Про це пише "Reuters".

Також видання "Коментарі" повідомляло – коли США та Британія можуть зняти обмеження щодо ударів України по РФ: Politico дізналося про нові терміни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини