Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відповіли на критику про контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на критику про контрнаступ ЗСУ

Росія після війни в Україні перестане існувати як військова загроза, кажуть в ОП

9 серпня 2023, 19:55
Поділіться публікацією:

ЗСУ під час війни зруйнували міф про "другу армію у світі" РФ. Тож в майбутньому Росія перестане існувати як військова загроза. Таку заяву зробив Михайло Подоляк у своєму Twitter-акаунті.

У Зеленського відповіли на критику про контрнаступ ЗСУ

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

"Коли хтось розмірковує про український контрнаступ, його швидкість, напрямки та ефективність, дає поради чи впевнено заявляє, що щось "точно йде не за планом", головне — не забувати, що ще вчора (до повномасштабного вторгнення в Україну) російську армію цілком серйозно називали "другою армією у світі", істерично її боялися та навіть не уявляли, що проти неї можна ефективно воювати", — написав Подоляк.

Для того, аби зруйнувати ще один міф, треба набратися терпіння й уважно слідкувати за роботою ЗСУ, яку українські військові точно дороблять до справедливого фіналу.

"РФ після війни в Україні перестане існувати як військова загроза. Принаймні для України та Європи. Тим часом… наступальні операції тривають", — написав Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіяни стягнули до кордону з Україною надзвичайно небезпечну техніку. Супутникові знімки зафіксували, що Росія використовує літак раннього радіолокаційного виявлення А-50 поблизу українського кордону. Це рідкісне та одне з найцінніших військових озброєнь у російській армії, яке дозволяє стежити за пересуванням українських військових та надавати цінні розвіддані.

Російський літак А-50 був помічений на супутникових знімках в аеропорту "Таганрог-Південний", на базі поблизу Азовського моря. Цю військову базу російські повітряні сили використовують для запуску літаків, які завдають ударів по Україні.

Експерт з моніторингу повітряного руху Брейді Афрік зазначає, що цей конкретний російський літак знаходиться в аеропорту Таганрога з минулого тижня.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини