Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, як очищатимуть Крим від колаборантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, як очищатимуть Крим від колаборантів

Михайло Подоляк вважає, що питання реінтеграції Криму не є тяжким.

4 жовтня 2022, 08:10 comments1388
Поділіться публікацією:

Коли ЗСУ зайдуть до Криму, а це обов'язково станеться, у колаборантів буде лише два можливі варіанти – або ти за Україну і відмовляєшся від своїх поглядів, несеш покарання за законами України, або ти за Росію і змушений будеш залишити звільнений півострів. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "УНІАН" розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, як очищатимуть Крим від колаборантів

Крим. Фото з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що повторення історії зразка 2014-2015 не повинно бути, коли Україна досить лояльно поставилася до напів-колаборантів. Якщо хтось, мешкаючи у Криму, хоче жити в Росії, то це його бажання не цікавить держава Україна. Найкращий вихід — це перебратися до Росії на постійне місце проживання і зробити це вже зараз. Якщо ж людина хоче залишитися в Криму, то вона буде змушена прийняти цивілізаційні правила життя, де немає варварських законів і правил, які нав'язала Росія.

"Я думаю, ви самі побачите, як за півроку після звільнення Криму там буде неймовірне повітря свободи", — додав Михайло Подоляк.

За його словами, за півроку після того, як Україна поверне контроль над Кримом, значно збільшиться кількість тих, хто змінив свою точку зору і тепер хоче жити при Україні.

При цьому Подоляк заявив, що ті люди, які у 2014-му році зрадили Україну, мають понести покарання, відповідно до всієї суворості закону, вони мають отримати максимальні терміни за ґратами. Друга група людей, до яких буде особлива увага, це ті, хто не працював в окупаційних адміністраціях, але непогано жив за Росії, заробляючи на крадіжці. Цим людям треба буде вирушити до Росії, бо місця їм у Криму більше не буде.

Читайте також на порталі "Коментарі" — насичена кінцівка вересня та початок жовтня: як події вплинуть на Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини