Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, що може втратити Крим після деокупації
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, що може втратити Крим після деокупації

Крим – єдина автономна освіта у складі унітарної України

8 травня 2023, 15:00 comments3119
Поділіться публікацією:

Дуже велика ймовірність, що після того, як до Криму зайдуть українські війська і півострів буде повернено під контроль України, розпочнеться нормальне мирне життя в Криму, але вже без автономного статусу, як було раніше. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку озвучив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, що може втратити Крим після деокупації

Крим. Фото з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що існування автономій у складі унітарної держави – це живильне середовище для сепаратистських настроїв.

"Очевидно, що, отримавши автономію, ти підсвідомо вважаєш себе в чомусь краще за інші регіони. Для унітарної держави автономія – це небезпечний шлях, це шлях у конфліктність на регіональному рівні", – заявив Подоляк.

Михайло Подоляк зазначив, що Україна водночас має етнічні меншини, права яких мають бути дотримані. У цьому контексті він згадав кримських татар, які "заслуговують на симпатії" українців.

Висловлюючись щодо теми українізації Криму та загалом усього українського суспільства, Подоляк висловив думку, що для цього потрібно насамперед створювати якісний культурний продукт, який буде цікавим навіть на міжнародному рівні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яка загроза нависла над Росією — як розуміти заяви Пригожина та ситуацію в Бахмуті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини