Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, що призведе до обвалення фронту росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, що призведе до обвалення фронту росіян

Звільнення Луганська чи Донецька викличе "ефект доміно", обрушить ru-фронт і призведе до політичної дестабілізації в РФ, упевнений радник глави Офісу президента

13 вересня 2022, 14:40
Поділіться публікацією:

Деокупація Луганська та Донецька стане вирішальним ударом по російській армії та викличе "ефект доміно". Для того, щоб це сталося українській армії, потрібна зброя. Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на його Twitter.

У Зеленського розповіли, що призведе до обвалення фронту росіян

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП пояснив, що ЗСУ під силу вигнати російських окупантів з українських Луганська та Донецька. Якщо це станеться, то автоматично запуститься те, що називають "ефект доміно", коли обрушиться весь фронт, який утримує сьогодні країна-агресор. Крім того, запустяться процес розпаду вже всередині самої Росії, розпочнеться процес дестабілізації. Все, що потрібне сьогодні – це більше сучасної зброї для української армії.

Михайло Подоляк також звернув увагу, що західне озброєння потрібне не лише для настання та звільнення українських територій. Але й для того, щоб мати надійний сучасний захист критичної інфраструктури від ударів ворога.

"Бо Росія воюватиме лише з цивільними", — констатував Михайло Подоляк.

Раніше радник голови ОП неодноразово закликав українців, які залишилися на тимчасово окупованих територіях шукати укриття, оскільки ЗСУ невдовзі проводитиме операції зі звільнення захопленої росіянами української землі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія дедалі виразніше поводиться, як країна-терорист – чому Захід тягне із жорсткою відповіддю Кремлю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, чи може Росія зміцнити нову лінію фронту після провалу під Харковом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 вересня 2022, 14:17

Збудувати якісну країну не здатні. Провести реформи, або хоча б припинити розкрадати Україну - теж. А от як дурні, багатіти прогнозами - тут, перші в світі, як і по корупції. Захищені договірняками і бункерами, сподіваються, що засліплене пропагандою злиденне населення, не зрозуміє реальності. Відставка клану Зе - порятунок країни.


Новини