Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, що окупанти збираються зробити з Каховською ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, що окупанти збираються зробити з Каховською ГЕС

Росія, ймовірно, готується підірвати греблю Каховської ГЕС

20 жовтня 2022, 22:23 comments1276
Поділіться публікацією:

Росіяни, аби зупинити контрнаступ української армії, можуть вдатися до техногенної катастрофи. Ймовірно вони збираються підірвати греблю Каховської ГЕС. Таку заяву зробив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

У Зеленського розповіли, що окупанти збираються зробити з Каховською ГЕС

Каховська ГЕС (фото з відкритих джерел)

 На думку Подоляка, справжній план РФ складається з трьох пунктів, а саме замінування греблі та трансформаторів Каховської ГЕС, вивезення силою справжніх українців, переселення нелояльного населення до Росії. А ще — затоплення територій, аби зупинити контрнаступ Збройних сил України та перекрити власний відступ.

"Росія готує техногенну катастрофу", — підсумував Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як вистояти Україні на фоні ударів РФ по об'єктах енергетики. Заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко попередив, що 20 жовтня по всій країні запроваджуються обмеження постачання електроенергії. Причина — удари російських окупантів по генеруючих об'єктах енергетики. Директор енергетичних програм Центру Разумкова – Володимир Омельченко – звертає увагу, що не у всіх регіонах однакова ситуація із споживанням електроенергії. До того ж є істотна різниця між людьми, які живуть у житлових масивах, великих містах – і в приватному секторі. На його думку, влада робить те, що може. Разом із енергетичними компаніями (Укренерго, Центренерго, ДТЕК-Енерго), операторами систем розподілу. Він наголошує, що сьогодні, навіть незважаючи на ці складнощі, у нас залишається певний запас енергетичних потужностей. Гендиректор ТОВ "Нафтогазбудінформатика", голова експертної ради з питань газової промисловості та ринку природного газу Леонід Уніговський вважає,що головна небезпека була, є і залишається – у порушенні критичної інфраструктури через численні "прильоти". Тому важливо, щоб оператори електричних і газових мереж накопичили хороший запас обладнання, необхідних ремонтних матеріалів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини