Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли про нову тактику Росії війну і пояснили, чому вона не спрацює
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про нову тактику Росії війну і пояснили, чому вона не спрацює

У ОП наголосили, що таким чином окупанти намагаються тиснути на Київ, щоб той пішов на умови Москви

2 липня 2022, 11:08 comments1080
Поділіться публікацією:

Збільшивши кількість та інтенсивність обстрілів по цивільних об'єктах в Україні Росія намагається використати нову тактику у війні, щоб посадити Україну за стіл переговорів та змусити прийняти умови, які висуває офіційна Москва. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "24 каналу".                                        

У Зеленського розповіли про нову тактику Росії війну і пояснили, чому вона не спрацює

Офіс президента. Фото: Українска правда

При цьому Михайло Подоляк висловив думку, що така тактика росіян не спрацює, бо з одного боку Кремль не враховує, як реагує світ на ці звірства росіян крилатими ракетами. Російські війська намагаються тиснути на українську владу, щоб у якийсь момент українці сказали, що вони згодні піти на територіальні поступки, намагаються фінансово заохочувати своє проросійське лобі в західних країнах, щоб вони також підштовхували український уряд до мирних переговорів на умовах Кремля.

Подоляк підкреслив, що мета Путіна – залякати світ настільки, щоб він відвернувся від українського народу і сказав, що Україна має виконати всі умови Кремля, аби цей жах якнайшвидше припинився.                                                                                                                       

Михайло Подоляк заявив, що йому особисто незрозуміло, чому досі на Заході є впливові політики, які кажуть, що з Росією можна домовитись.

Читайте також на порталі "Коментарі" — авіація РФ "дуже добре потрапила" за своїми ж позиціями на Херсонщині. В Офісі президента розповіли подробиці стрілянини російських окупантів за своїми ж позиціями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини