Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, до чого можуть призвести події у Курській та Бєлгородській областях РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, до чого можуть призвести події у Курській та Бєлгородській областях РФ

Михайло Подоляк розповів, кого росіяни звинувачують у тому, що війна фактично перейшла на їхню територію

14 березня 2024, 08:50 comments3573
Поділіться публікацією:

Дії Легіону "Свобода Росії" та РДК на території Курської та Бєлгородської областей РФ зараз не змінять думку всього російського суспільства, адже росіяни досі не усвідомлюють, що війна переходить на їхню територію саме через дії Путіна. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі телемарафону озвучив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, до чого можуть призвести події у Курській та Бєлгородській областях РФ

РДК. Фото: з відкритих джерел

"Ще раз підкреслю, мені дуже симпатично, що роблять хлопці з РДК. Це не повпливає на процеси в Москві чи Пітері або десь ще. Росіяни сьогодні звинувачують в усьому країни НАТО, США, Україну, біолабораторії, будь-що. І це буде до моменту, поки в Росії не почнеться масштабна трансформація  кривавого типу – революція. Після цього вони усвідомлять і будуть звинувачувати в усьому саме Путіна. Його оточення, яке буде швиденько зникати хтось фізично, а хтось буде просити,  щоб його заарештували і відправили в Гаагу, бо це буде гарантією виживання. Це наслідки всього цього, але до цих наслідків ще потрібен певний час пройти", — пояснив Подоляк.

Він нагадав, що Путін обіцяв росіянам, що вони спостерігатимуть за війною лише по телевізору, а сьогодні вони одержують це на своїй території. Все поступово збільшується і масштабується, війна заходить на територію Росії і призводить до наслідків, на які російське суспільство не очікувало.

За словами Подоляка, росіянам обіцяли три дні, сім днів, чотирнадцять днів і Україна стоятиме навколішки, а вже два роки минуло.

"Сьогодні вони можуть не втримати Бєлгород, я маю на увазі з погляду принципів безпеки. Відповідно, все, що сьогодні відбувається в Курській та Бєлгородській областях, Ростовській області та інших, це дуже добре", – вважає радник голови ОП.

Він додав, що все це матиме накопичувальні наслідки для росіян. Все це не вплине безпосередньо сьогодні на ставлення до Путіна. Але цеглинка за цеглиною формуватиме ті бунтарські настрої, які ми повинні побачити в РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи назріває в РФ громадянська війна: що стоїть за новим рейдом російських добровольців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини