Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, чому в українській армії втрати зменшилися втричі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чому в українській армії втрати зменшилися втричі

Подоляк заявив, що українці воюватимуть до останнього росіянина на території України

9 серпня 2022, 12:34 comments2565
Поділіться публікацією:

Щоденні втрати українських захисників скоротилися утричі порівняно з початком червня. Тоді вони становили 100-200 військовослужбовців на добу. Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю виданню BBC.

У Зеленського розповіли, чому в українській армії втрати зменшилися втричі

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Михайло Подоляк зазначив, що, на його думку, цифри скоротилися приблизно у 2,5-3 рази.

"Я думаю, що десь 30-50 людей. Але знову ж таки нам говорити про це не зовсім коректно", — заявив радник голови ОП.

Подоляк додав, що реальнішою картиною про втрати серед українських бійців володіє Генштаб ЗСУ. При цьому Михайло Подоляк висловив думку, що втрати українського війська збільшувалися через переход до другого етапу війни.

За словами радника голови ОП, коли розпочалася жорстока артилерійська війна, позиції українських військових росіяни буквально засипали снарядами. У результаті українська армія зазнавала великих втрат.

Також Михайло Подоляк висловив думку, чому сьогодні втрати серед українських захисників скоротилися в рази. По-перше, це сталося через те, що воїни ЗСУ дуже професійно відпрацювали логістичними центрами противника. По-друге, російська армія розпочала передислокацію по всій лінії фронту. Ну, і, по-третє, ЗСУ вже добре вивчили тактику росіян і стали мобільнішими і почали ефективніше використовувати оборонні засоби.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія щосили намагається утримати зайняті рубежі та зупинити наступ ЗСУ на Слобожанщині. У Генштабі розповіли, куди ворог намагається бити.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія більше не допустить США до інспекцій своєї ядерної зброї: у МЗС РФ зробили заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини