Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, чого РФ найбільше намагається досягти на цьому етапі війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чого РФ найбільше намагається досягти на цьому етапі війни

На даному етапі війни стратегія Росії є абсолютно зрозумілою і прозорою, вважає Михайло Подоляк

6 січня 2024, 15:17
Поділіться публікацією:

На цьому етапі війни проти України цілі та першочергові завдання росіян більш ніж зрозумілі. Зокрема, країна-терорист хоче "пересидіти" демократичні держави та проукраїнську коаліцію, розповсюджуючи песимістичні настрої, щоб категорично не програти та не нести відповідальності за військові злочини. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, чого РФ найбільше намагається досягти на цьому етапі війни

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник зазначив, що противник на пріоритетних напрямках продовжує "м'ясні штурми", щоб отримувати хоч якісь результати і таким чином виправдати власну мілітаризацію та перетворення країни на "мобілізаційно-трудовий табір".

"Стратегія Росії на цьому етапі війни абсолютно зрозуміла і прозора... Масштабно провокувати будь-які осередки напруженості, будь-які ескалації, будь-які конфлікти у різних точках світу, щоб відвернути глобальні ресурси від підтримки України...", — висловився Подоляк.

Крім того, уточнив Подоляк, окупанти здійснюють масовані ракетні удари по українській землі, щоб "спровокувати гуманітарні катастрофи та реалізувати справжні (геноцидні) цілі війни".

"Систематичний обстріл з території Росії прифронтових міст України, щоб перетворити ці території на випалену землю і використовувати це як базовий пропагандистський аргумент: "Бійтеся нас і надалі та погоджуйте на наші умови, тому що для нас не існує жодних гуманітарних правил та конвенцій", — заявив Подоляк, звертаючи увагу на ще один пункт із стратегії ворога.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни намагаються пристосуватись до можливостей ППО України: подробиці від ISW.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини