Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, чим закінчиться війна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чим закінчиться війна

Михайло Подоляк передрік, яким буде фінал російсько-української війни для російського керівництва

30 вересня 2023, 22:00 comments2707
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк написав пост, присвячений "святкуванню" в Росії анексії українського Донбасу, окупованих частин Запорізької та Херсонської областей. Про це повідомляють "Коментарі".

У Зеленського розповіли, чим закінчиться війна

Подоляк

"Пам’ятайте: немає жодних "нових територій Росії", "анексованих територій" і немає жодних шансів на те, що Росія зможе зберегти над ними контроль. Є лише територія України, включно з Кримом, де точаться важкі бої для знищення російського окупаційного угруповання та амбіцій російської авторитарної держави. Ба більше, системне професійне обнуління вчорашніх російських понтів (репутації країни, якої нібито треба боятися) після 584 днів війни надто очевидне, щоб звертати увагу на чергові "загрозливі" виступи офіційних осіб Росії, -  пише Михайло Подоляк, натякаючи на чергові агресивні випади Дмитра Медведєва. 

Йому та іншим рашистам Подоляк передрікає сумну долю тюремних в'язнів.

- Всім цим російським суб’єктам потрібно трохи почекати, щоб особисто спостерігати фінал війни, де для них обов'язково настане жорстка юридична відповідальність, а також з'явиться можливість написати тюремні мемуари в класичному нудному стилі "нас не так зрозуміли".

Нагадаємо, що сьогодні в Росії з подачі Путіна відзначається день "воз'єднання ДНР, ЛНР, Запорізької та Херсонської областей з Росією". Він приурочений до річниці оголошення в Кремлі анексії цих територій Росією.

Тим часом, Нагірний Карабах полишають останні вірмени. Понад сто тисяч вірмен вже полишили Нагірний Карабах.

У ГУР розповіли про перехід у полон трьох груп росіян

А в УЄФА звинуватили Україну у подвійних стандартах: що відомо.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

1 жовтня 2023, 04:44

Этого гнойного урода Подляку давно надо отправить самого на передовую, и пусть там сидит и получает свою кулю у лоба ! Пидорляку на гилляку, ця сволота без мыла влезет в любую жопу, в свое время работал на Левочкина и Юванющенко из партии гандонов, затем на Бродского - гнида Пидорляка еще та !


Новини