Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розкритикували "можливі фінали війни"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розкритикували "можливі фінали війни"

В Офісі президента закликають світ не припиняти військової підтримки України, щоб Росії не вдалося уникнути відповідальності

23 серпня 2023, 16:50 comments1083
Поділіться публікацією:

Повідомлення про "можливі фінали війни" дозволяють говорити про появу "мюнхенського синдрому". Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну має призвести лише до одного сценарію – повної поразки Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розкритикували "можливі фінали війни"

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"Але будь-яке теоретичне ігрове моделювання фіналізації війни має відштовхуватися від аксіоми: російське вторгнення має зазнати повної та безумовної поразки", – написав радник глави ОП.

За його словами, коли позаду вже 18 місяців війни, коли вбито сотні тисяч військових і витрачено сотні мільярдів доларів країна-агресор має опинитися не просто на "стартових позиціях", вона має бути відкинута навіть далі.

Подоляк зазначив, Володимир Путін повинен втратити свою внутрішньоелітну легітимність як осудний і дієздатний лідер. Вищезгаданий сценарій, зазначає радник голови ОП, дасть шанс Росії на: післявоєнну модернізацію; "дипломатичний" формат.

При цьому Михайло Подоляк наголосив, доки Росія готова продовжувати свою агресію проти України жодних переговорів бути не може, Україні потрібно ще більше зброї.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини