Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського просять почекати українців пару тижнів: яку зброю готує Захід для України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського просять почекати українців пару тижнів: яку зброю готує Захід для України

Українці вже за кілька днів чи тижнів обговорюватимуть постачання танків для наших військових, а ще трохи пізніше – передачу далекобійних ракет

8 січня 2023, 08:00 comments4947
Поділіться публікацією:

Як зараз українці обговорюють передачу Україні від союзників такої зброї, як Iris-T, Marder і Patriot, так за кілька тижнів вони обговорюватимуть передачу Києву танків, а ще за деякий час далекобійних ракет. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробила радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського просять почекати українців пару тижнів: яку зброю готує Захід для України

Підтримка України. Фото: з відкритих джерел

Радник голови Офісу президента зазначив, що союзники України вже не сумніваються у тому, що і коли треба передавати Україні для захисту своєї землі. Партнери України чіткі у своїх програмах підтримки України.                                     

"Повірте, через кілька днів чи тижнів ми з вами говоритимемо про танки, а трохи пізніше – про ключовий елемент ефективного контрнаступу", – заінтригував Михайло Подоляк, натякаючи на далекобійні ракети.

За його словами, як тільки українська армія отримає далекобійні ракети дальністю 100-200 км, відразу ж зміниться картина на полі бою, тому що російські війська в одну мить позбавлятимуться своїх логістичних шляхів, вони будуть просто знищені.

"Щойно ми отримаємо ракети певної дальності у необхідній кількості, я маю на увазі 100-200 км, то істотно зміниться картина, тому що ми знищуватимемо всю логістичну інфраструктуру російської армії", — наголосив Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у російсько-українській війні настає переломний момент – чому Захід розширює спектр озброєнь для підтримки України. Експерти детально розібралися в ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Порошенко

8 січня 2023, 14:04

Бидло ,избрав гнусавый анус, поменяли свои ракеты на асфальт и могилы!


Новини