Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського прокоментували новий наступ окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували новий наступ окупантів

Михайло Подоляк вважає, що Росія вже не в тому стані, щоб провести ефективний наступ

27 січня 2024, 11:17
Поділіться публікацією:

Країна-агресор вже не в тому стані, щоби організувати масштабну наступальну операцію, як на початку вторгнення. Але російські загарбники досі намагаються активно проводити наступальні дії. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "24 каналу" розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського прокоментували новий наступ окупантів

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Спікер наголосив, що при оцінці бойових можливостей ворога краще спиратися на заяви Генштабу ЗСУ та Головного управління розвідки Міноборони.

Подоляк вважає, що сьогодні російська армія – інша, противник воює кількістю. Крім того, у ворога є як стара, так і нова зброя. Але тут, на думку Подоляка, вже "питання до санкцій".

"Однак Росія вже не в тому стані, щоб організувати таку масштабну наступальну операцію. Вони сьогодні активно намагаються проводити наступальні операції на Донецькому напрямку. Ми бачимо там по 60-80 боєзіткнень. Але Україна після двох років війни точно розуміє, що і як треба робити та як цьому протистояти", — сказав радник.

За словами радника керівника ОП, Україні потрібні далекобійні ракети, щоб суттєво знищити резерви Росії.

"Не можна протиставити Росії кількість – ви повинні протиставити якість управлінських військових рішень, якість високоточної зброї, якість прийняття рішення як таких. Тобто треба оперативно приймати ті чи інші рішення", – додав Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — широкомасштабне російське вторгнення в Україну, яке розпочалося 24 лютого 2022 року, триває вже понад 700 днів. Українські воїни та народ загалом демонструють чудеса мужності, але нам явно не вистачає підтримки. Секретар РНБО Олексій Данілов наголошує, що саме нерішучість міжнародних партнерів може завадити Україні здобути перемогу у війні з російським агресором, тому закликає їх виявити сміливість. Які висновки можна зробити на цьому етапі? Як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини