Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили скиглення Росії через відсутність переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили скиглення Росії через відсутність переговорів

Михайло Подоляк назвав три сценарії, які так домагається РФ

16 вересня 2023, 13:52 comments11941
Поділіться публікацією:

Міжнародній спільноті потрібно перестати жити ілюзіями та відповідати на скиглі терористичної Росії про відсутність переговорів з Україною. Як передає портал "Коментарі", про це у Twitter розповів радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили скиглення Росії через відсутність переговорів

Михайло Подоляк. Фото: Офіс президента

Радник голови ОП висловив думку, що сьогоднішня Росія не здатна вести діалог і про щось домовлятися.

Михайло Подоляк зазначив, що російському диктатору Путіну потрібні не переговори, а реалізація одного із трьох сценаріїв, які вже прописали у Кремлі.

За словами Подоляка, перший сценарій – це натиснути на Україну, змусити українців капітулювати. Поставити війну на паузу, підготувавшись до наступного етапу ескалації. Другий сценарій полягає в тому, щоб у Росії з'явилася можливість за рахунок оперативної паузи у війні ще більше озброїтися. Отримати всі технології та новітнє озброєння, після чого знову атакувати. Третій сценарій – уникнути програшу Росії та трансформаційної революції, щоб "не втратити обличчя".

Михайло Подоляк вважає, що західним партнерам України потрібно припинити слухати заяви Кремля про готовність примиритися, розпочати діалог, бо за такими розмовами ховається бажання завдати ще більше лиха, смертей та руйнувань.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна увійшла восени, яка в дипломатичному плані обіцяє бути дуже непростою, про що попереджав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Йдеться зокрема про спроби посадити Україну за стіл переговорів із Росією без деокупації наших територій, фактично – "заморозити війну". Як приклад недоговороспроможності Путіна глава українського МЗС навів приклад ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Той вважав, що після заколоту 23-24 червня "договорився" з Путіним. А в результаті його було підірвано 23 серпня разом з іншою верхівкою вагнерівців у літаку. Як нам відбитися від хвилі псевдомиротворців, яка з початком політичного сезону може набрати сили? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини