Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, що буде з Україною без допомоги США
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, що буде з Україною без допомоги США

Михайло Подоляк розповів, чи буде Україна продовжувати війну проти Росії без допомоги США.

12 грудня 2023, 11:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк розповів, що буде з Україною та зі світом, якщо Сполучені Штати не зможуть прийняти рішення про допомогу Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю представника Зеленського для видання "Голос Америки".

У Зеленського пояснили, що буде з Україною без допомоги США

Михайло Подоляк про допомогу Україні від США. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк погоджується з думкою, що Україні буде складно продовжувати війну проти Росії без допомоги США, однак Київ не буде зупиняти свою боротьбу.

"Безумовно, Україні буде дуже складно. Безумовно, Україна буде все одно продовжувати боротись, відстоювати своє право на свободу. Ми безумовно не будемо ставати на коліна перед РФ", — заявив Подоляк та додав, що "Київ загине, але не стане ніколи російським містом".

Михайло Подоляк наголошує, що питання допомоги Україні у війні проти Росії є набагато ширшим. Адже, чи готові США програти Росії та створити світ, де Москва буде домінувати, попри велику кількість воєнних злочинів. На думку радника ОП, це лише дозволить Путіну вдатись до нових агресій. Крім того, Росія таким чином покаже приклад іншим країнам, що можна військовим шляхом захоплювати інші країни та вчиняти воєнні злочини.

Подоляк також розповів, як Зеленський реагує на дискусії в Конгресі США щодо допомоги Україні. За словами радника ОП, Зеленський розуміє складність питання та не збирається втручатись у внутрішню політику США. Президент вважає, що як демократи, так і республіканці підтримують Україну.

Нагадаємо, що в Конгресі США виникли дискусії щодо пакета допомоги для України, Ізраїлю та інших країн на суму понад 100 млрд доларів. Демократи закликають як найшвидше прийняти рішення, однак республіканці блокують голосування та вимагають додати до пакета допомоги пункт про безпеку кордону США від міграцій, особливо з Мексики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США запропонували "план перемоги в Україні".

Також "Коментарі" писали про міністра оборони Ллойда Остіна, який пояснив у чому помиляється Путін у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини