Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міністр оборони США Ллойд Остін пояснив у чому помиляється Путін у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони США Ллойд Остін пояснив у чому помиляється Путін у війні в Україні

Ллойд Остін назвав помилку Путіна. Очільник Пентагону пояснив, що США не дозволить перемогти Росії у війні в Україні.

12 грудня 2023, 09:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник Пентагону Ллойд Остін заявив, що президенту Росії Володимиру Путіну не вдасться протриматись довше ніж Україна та США у війні. За словами американського генерала Путін у цьому питанні помиляється.

Міністр оборони США Ллойд Остін пояснив у чому помиляється Путін у війні в Україні

Міністр оборони США Ллойд Остін. Фото з відкритих джерел

Під час візиту президента України Володимира Зеленського до США, міністр оборони Ллойд Остін виступив з промовою у якій заявив, що Сполучені Штати будуть протистояти російській агресії. За словами очільника Пентагону, США повинні протистояти агресії Кремля, інакше інші країну можуть стати агресорами, що створить ще більший хаос та кровопролиття.

"Попри свої злочини та ізоляцію, Путін все ще вірить, що він може протриматись довше ніж Україна та Америка, але він помиляється", — заявив Ллойд Остін.

Американський генерал пояснив, що США будуть протистояти агресивній Росії Путіна, щоб дати знак іншим країнам світу, що вони не можуть вирішувати яким країнам існувати, а яких можна атакувати та знищувати.

Подібну позицію висловив і Володимир Зеленський, який вважає, що Путін не зупиниться на окупації українських територій та продовжить свою агресію на інші країни, якщо його не змусити програти у війні в Україні.

"Її не задовольнить лише частина України чи навіть уся. Україна – це лише сходинка для Росії, спосіб діяти, як та стара імперія. Путін повинен програти, щоб усі інші отримали повідомлення голосно та чітко", — сказав Зеленський у США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецький генерал озвучив тривожні слова про війну з Росією.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який зробив заяву про майбутнє України та Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини