Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, чому тепер Росії точно не уникнути громадянської війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому тепер Росії точно не уникнути громадянської війни

Пусковим механізмом для війни на території РФ стала Україна

17 травня 2023, 12:17
Поділіться публікацією:

Російське суспільство має розуміти, що на Росію чекає війна, переділ власності та сфер впливу. Цей процес був неминучим, але війна проти України прискорила його. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "FREEДОМ" висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили, чому тепер Росії точно не уникнути громадянської війни

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Радник голови ОП пояснив, що він особисто не займається прогнозуванням і не чекає на цю війну, але точно знає, що уникнути всіх цих хвилювань росіянам вже не вийде.

"Росія зсередини дуже гнила країна. Вони не мають гарного соціального договору, у них все побудовано на заборонах, тобто весь час потрібно закручувати гайки, на яких рано чи пізно різьблення у будь-якому разі лусне. І завжди Росія йде цим шляхом. Це стандартний класичний шлях Росії. Просто у цьому випадку війна в Україні прискорила ці процеси. Їх буде безліч, бунтів. Пусковий механізм уже спрацював – це Україна абсолютно точно. Як держава як збройні сили, як союзник євроатлантичних країн", – заявив Подоляк.

За його словами, російські "скрепні інститути" розкладаються, а "ера сакральності" російського диктатора вже минула. Це та інші фактори призведуть до громадянської війни у Росії.

"До Росії приходить війна, об'єктивно. Тому що вона дуже велика в Україні. Україна навчилася жити у війні. Росія не вміє жити у війні. Але війна на її територію приходить, і це неминуче наслідок самої війни", – заявив Михайло Подоляк.

Він додав, не варто забувати також те, що до Росії повертається люди з війни зі скривленою психікою, повертається до своїх аулів, своїх сіл, сіл і так далі і починають там різанину. Місцеві еліти незабаром почнуть швидко грабувати. Вони розуміють, що через якийсь час розпочнеться черговий переділ власності, впливу тощо.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ураження Patriot в Україні: з'явилася реакція США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 травня 2023, 11:34

Тут він правий, тому що судить по подіям в Україні. Православний сектанізм з'їдає себе з середині. Це як чужий вірус від якого немає імунітету. Русини зі своїми богами завжди жили в злагоді. Не народжувались у гріху, жінок не вважали нечистими, не вбивали божих синів. Власні боги ніколи не вважали русинів стадом, якому потрібні ряджені пастирі. Юдеї перенаправили гнів свого бога з себе на інших, як Беня іранські дрони на Україну.


Новини