Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, чому панічні настрої в Криму лише наростатимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому панічні настрої в Криму лише наростатимуть

Україна бере Крим під ключовий вогневий контроль

28 вересня 2023, 07:05
Поділіться публікацією:

Панічні настрої у тимчасово окупованому росіянами Криму лише посилюватимуться, бо Україна дедалі ближче до своєї мети, щоби встановити повний вогневий контроль над півостровом. Отже, з кожним днем перебувати росіянам у Криму дедалі небезпечніше. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили, чому панічні настрої в Криму лише наростатимуть

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник глави ОП зазначив, що РФ "довічно перебуває в панічних настроях", тому вони загрожують усьому світу.

"Щоб компенсувати свої панічні настрої, вони завжди говорять про те, що ми зараз кудись зайдемо, щось робитимемо і так далі. І ці панічні настрої в Криму поступово розвиватимуться", — заявив Подоляк.

За його словами, Україні потрібно й надалі посилювати вогневий тиск, посилюючи прицільні обстріли агресором. Таким чином, Крим поступово опиняється під повним вогневим контролем України. така ситуація має підштовхнути росіян до думки, що перебувати в Криму небезпечно, адже будь-якої миті може статися атака. Агресор більше не контролює повітряного простору над півостровом.

Михайло Подоляк підкреслив, що перерізання ключового напряму забезпечення російського окупаційного угруповання є одним із пріоритетних завдань для України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'являються подробиці удару українських повітряних сил штабу Чорноморського флоту в Севастополі 22 вересня. Керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов запевняє, що загинули щонайменше 9 людей, ще 16 отримали поранення. Під роздачу потрапили й російські генерали. А представники Сил спеціальних операцій ЗСУ уточнили, що на момент "прильоту" в штабі проходила нарада керівного складу Чорноморського флоту РФ. Тим часом Севастополем продовжують летіти ракети, там виють сирени повітряної тривоги. Про що говорить те, що відбувається? Чи можуть такі удари змусити Кремль йти на конструктивні переговори – чи змусити якусь із веж піти проти тих, хто хоче продовжувати війну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини