Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського попередили про жорстку відповідь на удар Росії по Дніпропетровщині – назвали терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського попередили про жорстку відповідь на удар Росії по Дніпропетровщині – назвали терміни

Арестович нагадав, що президент Володимир Зеленський попереджав про реакцію у відповідь України на можливі ракетні удари.

25 серпня 2022, 09:25 comments3193
Поділіться публікацією:

Найближчим часом Україна відповість на російський удар по залізничній станції на Дніпропетровщині, внаслідок чого щонайменше загинуло 20 людей, серед яких двоє дітей. Як передає видання "Коментарі", про це він сказав під час розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним, заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського попередили про жорстку відповідь на удар Росії по Дніпропетровщині – назвали терміни

Офіс президента. Фото: Українска правда

Радник глави ОП нагадав, що цей удар по військових цілях Росії не стане несподіванкою. Тому що президент України публічно попереджав, що якщо Кремль почне в День Незалежності України завдавати ударів по мирних містах і селах, то відповідь ВСУ буде дуже жорсткою.

Арестович уточнив, що, якщо не було відповіді від ВСУ тієї ж хвилини, як ворог обстріляти Дніпропетровщину, то це не означає, що ситуацію "проїхали" і забули. Відповідь обов'язково буде, і вона буде дуже жорсткою, а поки росіяни нехай сидять і думають, де чекати прильоту.

За словами радника голови ОП, вже сьогодні у відкритому просторі з'являться перші новини.                                                                  

"Максимум добу-дві, якщо треба підготовка, дорозвідування цілей серйозних, жирних. Найближчим часом щось прилетить у відповідь", — уточнив Арестович, говорячи про відповідь ЗСУ.

Він додав, що вже за тим часом, коли Росія могла обстрілювати Україну ракетами і при цьому знати, що не буде жодної відповіді. Тепер все кардинально змінилося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія відмовиться від масового трибуналу над полоненими "азовцями": Олексій Арестович назвав причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини