Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського побачили покращення ситуації на фронті: у Раді гнівно відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського побачили покращення ситуації на фронті: у Раді гнівно відреагували

Михайло Подоляк заявив, що ситуація на фронті покращується, нардеп Олексій Гончаренко назвав цю заяву цирком.

сьогодні, 10:33
Поділіться публікацією:

Росії на фронті стає досить важко. Україні вдається провести деякі ротації військ та збільшити кількість резервів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, пише The Wall Street Journal.

У Зеленського побачили покращення ситуації на фронті: у Раді гнівно відреагували

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що Україні вдалося провести деякі ротації військ на фронті та збільшити чисельність резервістів, тому ситуація покращується. При цьому українські чиновники та військові аналітики сказали WSJ, що Росії на фронті також важко. Окупаційні війська не досягли значного прориву, незважаючи на величезні зусилля.

Подоляк також прокоментував план перемоги України. За його словами, план є детальною стратегією, яка охоплює військові, економічні, політичні та дипломатичні кроки, необхідні для того, щоб змусити Росію припинити війну.

Серед запропонованих кроків – запит на додаткові ракети великої дальності, такі як ATACMS та Storm Shadow, та дозвіл стріляти ними по військових цілях у глибині Росії. За словами Подоляка, це може змінити розрахунок російського диктатора Володимира Путіна шляхом посилення внутрішнього тиску, а також послаблення російських сил.

Радник керівника ОП наголосив, що без додаткової підтримки війна може затягтися на роки та закінчитися розмиванням глобального стану західних країн.

У свою чергу, нардеп "Європейської Солідарності" обурився такому коментарю Михайла Подоляка, який не володіє справжньою ситуацією на фронті. Своє обурення Гончаренко висловив у себе в телеграмі.

"А нагадайте, а яке звання у Подоляка? Генерал? Полковник? Майор? Чи може Подоляк сидить в окопах під Покровськом? Може сидить у Суджі? А може, обороняє Куп'янськ? Комунікації у ЗСУ повинні мати політику ОДНОГО ГОЛОСУ. Не Подоляк із ОП повинен розповідати, яка ситуація на фронті. А військові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нові подробиці прориву росіян: чи варто "бити на сполох" через події на Курщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини