Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського підтвердили, що Україна завдала успішного удару по Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського підтвердили, що Україна завдала успішного удару по Криму

Українські військові вдало били по захопленому РФ півострову, зазначили в Офісі президента

22 червня 2022, 16:52 comments6906
Поділіться публікацією:

Українські військові вже завдавали удару по військових об'єктах в анексованому Криму. Це було з моменту повномасштабного російського вторгнення. У майбутньому Збройні сили України продовжать завдавати ударів по тимчасово окупованому українському півострову, вибиваючи звідти окупантів. Як передає портал "Коментарі", про це розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю відомому українському журналісту Дмитру Гордону.

У Зеленського підтвердили, що Україна завдала успішного удару по Криму

Крим. Фото з відкритих джерел

При цьому Олексій Арестович уточнив, що потрібно чітко розрізняти де є російська територія, а де є українська територія, яка знаходиться в тимчасовій окупації. Так от Крим – це українська територія. Відтак, додав Олексій Арестович, удари завдавалися по окупантам на території України.

Радник глави Офісу президента зазначив, що це ні для кого не є секретом, що удари були дуже успішними. При цьому експерт не розкрив подробиці цих ударів, не назвав за яким військовим об'єктом було проведено атаку, але Олексій Арестович додав, що в майбутньому такі удари теж будуть продовжуватися. Їх стане набагато більше, коли йтиметься конкретно про деокупацію Криму.                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — Білорусь розпочинає військові навчання на кордоні з Україною: що задумав Лукашенко.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Херсонській області ліквідовано нардепа-колаборанта Олексія Ковальова, який перекинувся на бік ворога і відкрито заявляв, що Росія прийшла в Херсонську область назавжди.                                                                                



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини