Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського озвучили несподіваний прогноз щодо майбутнього Кримського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського озвучили несподіваний прогноз щодо майбутнього Кримського мосту

ЗСУ звільнятимуть Крим, проте мосту навряд чи щось загрожує

29 вересня 2022, 09:00 comments3696
Поділіться публікацією:

ВСУ поки що не намагатимуться знищити Кримський міст, бо на сьогоднішній день для цього немає необхідного озброєння. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського озвучили несподіваний прогноз щодо майбутнього Кримського мосту

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що українським військовим сьогодні нема чим бити по Кримському мосту. Навіть з огляду на ту зброю, яку Україна може отримати від Заходу, все одно її недостатньо для того, щоб знищити незаконну споруду. Тому на сьогоднішній день Кримському мосту нічого не загрожує. Його можна знищити двома способами. Перший – тактичною ядерною зброєю. Другий – якщо Кримським мостом 300 "Томагавків" прилетить одночасно.

Олексій Арестович вважає, що навіть якщо теоретично припустити, що Київ ударить по мосту з ATACMS, то з дуже великою ймовірністю ці ракети будуть збиті ще до того, як вони вразять ціль. Їх можуть знищити на підльоті.

При цьому радник глави офісу президента уточнив, що це не означає, що українська армія відмовиться від мети – деокупації Криму та інших територій. ЗСУ й надалі просуватимуть на шляху до звільнення всіх українських територій.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Литві озвучили прогноз: хто може скинути режим Путіна. Чому ще залишилася надія на протести у Росії як це пов'язані з долею СРСР.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії мобілізація продовжує розхитувати суспільство. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чи є загроза для путінського режиму – чого це може призвести.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини