Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського обіцяють відповідь РФ за нічні удари по Києву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського обіцяють відповідь РФ за нічні удари по Києву

Голова ОП Єрмак зазначив, що на терористів обов'язково чекає розплата за цинічну нічну атаку

13 грудня 2023, 09:18 comments1474
Поділіться публікацією:

Відповідь за теоретичні удари по українській столиці довго на себе чекати не змусить, бо Україна завжди дає здачі, інакше і бути не може. Тож росіянам варто приготуватися. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму Телеграм-каналі написав глава Офісу президента Андрій Єрмак, коментуючи нічну атаку ворожих атак на Київ.

У Зеленського обіцяють відповідь РФ за нічні удари по Києву

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

Як зазначив Єрмак, сили ППО збили усі 10 балістичних ракет, які летіли на столицю. Незважаючи на це, є потерпілі та серйозні руйнування.

"Ефективність західної зброї в руках українських воїнів не піддається сумніву. Але є постраждалі внаслідок падіння уламків російських ракет, горіли будинки. По Києву б‘ють балістикою. Відповідь за такі дії знайде цих терористів, інакше не буде. Україна завжди дає здачі. Демократія також має бути з кулаками у протистоянні з автократичним злом", — написав Андрій Єрмак.

Зазначимо, у ніч на 13 грудня росіяни атакували Україну 10 безпілотниками типу "Shahed" та 10 балістичними ракетами – всі ворожі цілі вдалося збити. Майже всі "Шахеди" збили на Одещині – у зоні відповідальності повітряного командування "Південь". Станом на ранок 13 грудня у Києві від ракетного удару росіян постраждали 53 особи, з них 6 дітей, 18 дорослих та 2 дітей госпіталізовано. Найстаршому з постраждалих – 80 років, наймолодшому – 5. Загалом зафіксовано близько десятка випадків падіння уламків ракет через роботу ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у чому головна інтрига саміту Європейського Союзу: чи близька Україна до позитивного рішення на шляху до членства в ЄС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини