Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського несподівано відреагували на події у Бєлгородській області
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського несподівано відреагували на події у Бєлгородській області

Михайло Подоляк зазначив, що Україна спостерігає за подіями в Бєлгородській області, але не має відношення до них

22 травня 2023, 17:04 comments9770
Поділіться публікацією:

Україна уважно стежить за операцією "Русского добровольческого корпуса" у Бєлгородській області, але не має до цього безпосереднього відношення. Як передає портал "Коментарі", про це у Twitter повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського несподівано відреагували на події у Бєлгородській області

Операція "Російського добровольчого корпусу". Фото: із відкритих джерел

"Єдиною рушійною політичною силою в тоталітарній країні закручених гайок завжди неминуче стає партизанський рух зі зброєю в руках. Україна з інтересом спостерігає за подіями у Білгородській області Росії та вивчає ситуацію, але не має до неї безпосереднього відношення", — написав Михайло Подоляк.

За його словами, у Росії "танки продають у будь-якому військовоторгові", а підпільні партизанські загони складаються з громадян РФ.

Зазначимо, сьогодні "Російський добровольчий корпус", бійці якого заявляють, що воюють на боці України, повідомив, що виконує бойові завдання на території РФ, а легіон "Свобода Росії" закликав мирних громадян, які проживають у прикордонних російських областях, залишатися вдома і "не чинити опір ".

Читайте також на порталі "Коментарі" — військові військові можуть припинити участь у загарбницькій війні проти України і без жодних наслідків здатися в полон ЗСУ, де вони будуть утримуватися в нормальних умовах під наглядом Міжнародного комітету Червоного Хреста з триразовим харчуванням, можливістю мати телефонний зв'язок із близькими та отримувати посилки від них. Про це у своєму зверненні заявив голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов .

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді Україна має шанс стати членом НАТО – на що розраховуємо у Вільнюсі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини