Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали три кроки до переговорів для РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали три кроки до переговорів для РФ

Росія має виконати три головні умови для того, щоб розпочати переговори з Україною

20 листопада 2022, 21:00
Поділіться публікацією:

Для того, аби розпочати переговори з Україною, Росія має виконати три головні умови. РФ обов'язково має вивести війська з нашої країни. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

У Зеленського назвали три кроки до переговорів для РФ

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

У своєму повідомленні Михайло Подоляк перерахував головні кроки, що потрібні для початку переговорів з Україною. Зокрема, припинення стрілянини ракетами по суверенній державі, виведення окупаційних військ з території суверенної держави, повернення до міжнародного права, де прописані кордони країн.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Іран та РФ знову посилюють співпрацю. Іран та РФ уклали угоду про виробництво безпілотників на російській території. Про це пише The Washington Post із посиланням на свої джерела. Виробництво може розпочатися протягом кількох місяців. Політолог, професор кафедри міжнародних відносин НАУ Максим Ялі вважає, що економічні механізми протистояння зближенню Москви та Тегерана, що загрожує не лише Україні, фактично відсутні. За його словами, Іран та Росію, окрім авторитарних та агресивних режимів, об'єднує те, що ключовим джерелом виживання та наповнення військового бюджету у них є продаж енергоресурсів. З огляду на те, що такі режими всіляко пригнічують будь-які прояви демократії, знищують громадянське суспільство, жителі цих держав практично не здатні самостійно скинути таких правителів, наголошує політолог. Щоб здолати такі режими – їх треба бити воєнним шляхом. У нашому випадку – надавати більше озброєння Україні, щоб ми могли перемогти РФ на полі бою, – вважає експерт.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини