Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали терміни визволення Херсона
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали терміни визволення Херсона

Олексій Арестович нагадав, що ворог стягнув на південь України велике угруповання військ

11 серпня 2022, 08:20 comments1096
Поділіться публікацією:

Українські захисники мають перспективи за пару місяців деокупувати Херсон. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського назвали терміни визволення Херсона

Арестович вірить у визволення Херсона / Фото ru.depositphotos.com

Арестович пояснив тривалість операції зі звільнення Херсона тим, що є певні ритми. Зокрема, слід уважно спостерігати за діями тих військ, які Росія екстрено перекинула до Херсонської області.

"Там же ще дуже некисле угруповання – до 20 БТГ стоїть на лівому березі Херсонщини. Вона може піти як на Запоріжжя, так і на Херсон”, – пояснив він.

Радник голови Офісу президента зазначив, що повноцінно укомплектована БТГ – це 650-700 осіб, але на херсонський напрямок перекинули БТГ, які вже добре пошарпані війною, вони "биті" та їх чисельність – по 400-500 військових.                                                                                             

Варто зазначити, що не всі погоджуються з тим, що ЗСУ насамперед збираються звільняти Херсон. Так, військовий експерт Сергій Грабський припустив, що поки всі розмови зводяться навколо можливого визволення Україною Херсона, українська армія може вдарити по окупантах поблизу Мелітополя і саме це місто може стати першим, яке звільнять українські війська.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дмитро Кулеба розповів ЄС, як навчити росіян поважати кордони.

Також видання "Коментарі" повідомляло – час настав: чи вже є умови для повернення Криму – про що говорить заява президента. Експерти детально розібрали ситуацію у ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 серпня 2022, 09:30

У недолугої корупції 31 рік нічого не виходило, а от саме зараз, ось з цього моменту вийде точно. Просто зараз, раптом прилетає чарівник у блакитному гвинтокрилі, і подарує розкрадачам країни, мозок, вправність та вдачу.


Новини