Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали "справжні" цілі Росії у війні, про які раніше не говорив Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали "справжні" цілі Росії у війні, про які раніше не говорив Путін

В Офісі президента висміяли завдання повномасштабної війни Росії проти України

10 вересня 2022, 14:15 comments1818
Поділіться публікацією:

Росія спочатку мала інші "плани" щодо війни на території України, проте не озвучувала їх. Повернення Криму та ліквідація "ЛДНР" входили до них. Про це пише видання "Коментарі", з посиланням на Twitter-аккаунт радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

У Зеленського назвали "справжні" цілі Росії у війні, про які раніше не говорив Путін

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник глави Офісу президента зазначив, Путін та інші перші особи Росії багато говорили про так звану "спецоперацію" в Україні, озвучували її цілі та завдання, говорили про їх досягнення та етапи "спецоперації", але при цьому всі вони замовчали про головні цілі повномасштабної війни. Тепер настав час їх розкрити. Цілі такі: припинення існування злочинних анклавів "ЛДНР"; повернення Криму до України; розширення та зміцнення НАТО; ліквідація газової монополії у Європі; повний крах та колапс російської економіки; ізоляція Росії та залізна завіса, як за часів СРСР.

"Все йде за планом, випереджаючи графік", – іронічно написав Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — реверанс Ердогана у бік Путіна – чи є небезпека для українсько-турецьких стосунків.

Також видання "Коментарі" повідомляло — міністр уряду Чехії з європейських питань Мікулаш Бек в інтерв'ю iROZHLAS заявив, що утримання Угорщини в руслі європейської політики щодо Росії (з якою Будапешт явно заграє) вимагатиме від Чехії, яка головує в Раді ЄС, чималих зусиль у найближчі місяці. За його словами, Угорщина зі своєю проросійською позицією підійшла до краю прірви. І не виключив, що теоретично може йтися про її вихід з ЄС, якщо угорське керівництво продовжить так само. Експерти проаналізували дані заяви та угорську поведінку на тлі російсько-української війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

10 вересня 2022, 16:20

Зачeм дapить цвeты и пoдаpки, выпpашевать у жeны, снимать пpоститyткy если можно пpосто пoтpаxатьcя. Мoжeшь сам убeдитьcя, вот ccылка ----- https://0a.fit/zex


Новини