Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали перелік об'єктів РФ, які незабаром мають опинитися у вогні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали перелік об'єктів РФ, які незабаром мають опинитися у вогні

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк пояснив, що мають на увазі під терміном "удари вглиб Росії"

12 липня 2024, 17:24 comments1676
Поділіться публікацією:

Останнім часом активно використовується та обговорюється термін "удари вглиб Росії". При цьому не кожен може пояснити, про що йдеться. Як передає портал "Коментарі", радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк пояснив у своєму Telegram-каналі, що мається на увазі під "ударами вглиб Росії" і чому Київ так завзято просить партнерів дати на цю свою згоду.

У Зеленського назвали перелік об'єктів РФ, які незабаром мають опинитися у вогні

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Що насправді мається на увазі під терміном "удари вглиб Росії"? Безумовно, йдеться не про символічні, демонстраційні поодинокі удари заради ударів… Це про системну руйнацію насамперед авіабаз, на яких базується стратегічна авіація, що зі свого боку завдає навмисних масованих ударів по цивільному населенню та цивільних об’єктах України. Це також руйнація інфраструктури та забезпечення війни. Це руйнація військових виробництв і місць накопичення ресурсів", — зазначив Подоляк.

Радник глави ОП додав, що правильна стратегія передбачає ослаблення Росії за трьома напрямками: підвищення вартості війни, руйнування логістики та збільшення часу постачання ресурсів та техніки на полі бою, а також загальне скорочення ресурсності.

Зазначимо, раніше на спільній прес-конференції з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом у Вашингтоні президент України Володимир Зеленський заявив, що удари по військових російських базах, які розташовані в глибокому тилу РФ і використовуються для запуску ракет по цивільних об'єктах в Україні — це не просто слова, а план. Як передає портал "Коментарі", про.

"Звичайно, якщо ми хочемо виграти, якщо ми хочемо взяти гору, якщо ми хочемо врятувати нашу країну і захистити її — ми повинні зняти всі обмеження. Я говорив про це з партнерами — з лідером Великобританії, з президентом Сполучених Штатів, з генеральним секретарем НАТО), з усіма ними", — зазначив Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини