Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали 4 складові для переговорів з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали 4 складові для переговорів з Росією

Радник голови ОП нагадав, що перед переговорами з Росією Україна повинна мати переконливу сильну позицію.

4 серпня 2022, 12:17 comments1735
Поділіться публікацією:

Переговорна позиція України у діалозі з Росією має включати чотири складові – всі вони стосуються зброї. Як передає портал "Коментарі", про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

У Зеленського назвали 4 складові для переговорів з Росією

Офіс президента. Фото: Українска правда

Михайло Подоляк пояснив, що розмова з Росією можлива лише за правильної переговорної позиції у Києва. Ця позиція містить 4 простих складових. Перша позиція полягає в тому, що Україна повинна мати далекобійну артилерію РСЗВ та ATAСMS. Лише так можна знищити російську логістику. Друга позиція – Київ повинен мати надійні засоби ППО, щоб українські міста були під захистом. Третя позиція – Україна має бути в достатній кількості ударних безпілотників. Четверта позиція – Україна має мати бронетехніку для контрнаступу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Зеленський назвав єдину країну, яка здатна вплинути на Путіна та зупинити війну в Україні.                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло — у російській компанії "Газпром" фактично відмовилися приймати назад турбіну Siemens через "санкційні режими" та "невідповідність існуючій ситуації чинним контрактним зобов'язанням". Про що це каже? Чи зуміє Європа встояти у газовій війні з Росією? Як те, що відбувається, позначиться на Україні? З цими питаннями наш портал звернувся до експертів.

"Коментарі" раніше писали – у розвідці встановили ще одну причину, чому росіяни влаштували теракт у Оленівці. Окупанти намагалися всіляко приховати від громадськості чергові сови звірства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини