Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали 4 причини, чому наступ ЗСУ продовжиться навіть узимку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали 4 причини, чому наступ ЗСУ продовжиться навіть узимку

В Офісі президента підтвердили, що зима не зупинить наступ ЗСУ

14 листопада 2022, 17:00 comments3895
Поділіться публікацією:

Є щонайменше чотири причини, чому Україна не збирається "заморожувати" контрнаступ узимку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю радника глави Офісу президента Михайла Подоляка виданню "Der Standard".

У Зеленського назвали 4 причини, чому наступ ЗСУ продовжиться навіть узимку

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Михайло Подоляк зазначив, що на сьогоднішній день Україна не бачить абсолютно жодних причин, щоб зупинити наступ на всіх ділянках фронту.

Подоляк зазначив, що перша причина полягає в тому, що зупинка української армії дозволить Росії виграти дорогоцінний час. Москва зможе не лише підготувати нові війська, а й перекинути їх на територію України. Друга причина, чому зупинки контрнаступу не буде, Україна хоче припинення війни, яка йде сьогодні на всіх фронтах, тому українські захисники планомірно звільнятимуть свої території – у Луганську та на Запоріжжі. Третій момент – російська армія є вкрай деморалізованою, особливо це помітно після того, як Росія втратила Херсон. Ну і четверта причина, чому наступ ВМСУ продовжиться, полягає в тому, що західні союзники не повинні втратити віру в Україну, не встигнути втомитися від війни, поки ще не звільнено всіх земель. Їхня допомога має тривати.

Радник голови ОП підкреслив, що про переговори немає сенсу говорити, поки Росія повністю не програла у війні. Переговори можуть відбутися лише тоді, коли Росія програє.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський у Херсоні: президент розповів, чому приїхав (ФОТО).

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить те, що відбувається на Херсонщині – де ще очікується "жест доброї волі" окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

баба Ванга

16 листопада 2022, 08:03

Провидиця говорила про інше... Сідик Афган також... Не так сталося, як здавалося... Кому вірити?


Новини