Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського натякнули, що з Москвою знову хочуть домовитись
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського натякнули, що з Москвою знову хочуть домовитись

Михайло Подоляк назвав три ступені політичної наївності щодо війни в Україні

8 квітня 2024, 16:48 comments3046
Поділіться публікацією:

У світі спостерігається політична наївність щодо війни Росії проти України. Зокрема, вона проявляється у припущенні, що з путінським режимом можна домовитися. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

У Зеленського натякнули, що з Москвою знову хочуть домовитись

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, перша помилка – вірити, що приєднання до площі Росії (17 млн. квадратних кілометрів) ще 100 тисяч квадратних кілометрів окупованих українських територій – фінальна мета Кремля. Друга помилка та дурість – сподіватися на достатню для переговорів адекватність російського режиму, який зруйнував майбутнє своєї держави задля збільшення території на 0,6% та знищення цивільного населення іншої країни. І третя помилка, на думку Подоляка, є фатальною. Вона полягає в думці, що росіяни готові дотримуватися умов будь-яких домовленостей.

"Очевидно, що стільки політичної наївності в цьому навряд чи десь можна знайти. Але якщо так, то звідки ж у деяких періодично береться це дивне бажання змусити Україну примиритися з агресором ціною територіальних поступок? Цілком зрозуміло, що буде далі з Україною, Європою , демократією та міжнародним правом загалом", — зазначив радник керівника ОП.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики Інституту вивчення війни (ISW) звернули минулого тижня увагу, що путінський прес-секретар Дмитро Пєсков, міністр оборони РФ Сергій Шойгу та глава російського МЗС Сергій Лавров активізували інформаційні операції, щоб підштовхнути Україну до переговорів, змусити Захід боятися ("самостримуватися"). З черговими туманними розмовами про переговори зачастив останнім часом Китай, який, за даними США, збільшив останнім часом допомогу Росії. З чим пов'язаний і до чого може спричинити новий сплеск "миротворчої" риторики з боку країни-агресора та її союзника в особі КНР? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/240
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Незнайка с балалайкой :)

8 квітня 2024, 17:58

"россияне готовы соблюдать условия каких-либо договоренностей." Ха-ха-ха... Хе-хе ну там в забугорушкой видать знают про город в "орбановии" Будапешт... Но про Будапент 94 видать "видом не видели слыхом не слыхали"... Ведь даже в белом домике про это особенно не гу-гу, не ай лю-лю, цигель-цигель... Бамбарбия так сказать киргуду:( мать их так, за ногу:)


Новини