Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського натякнули на очікувані "правильні рішення"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського натякнули на очікувані "правильні рішення"

Михайло Подоляк анонсує нові "правильні рішення" від західних союзників

19 жовтня 2023, 17:36
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував, як, на його думку, війна в Ізраїлі може вплинути на постачання озброєнь Україні. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пост радника в телеграм.

У Зеленського натякнули на очікувані "правильні рішення"

Подоляк

"Багато друзів України сьогодні щиро хвилюються, що загострення подій на Близькому Сході може забрати увагу союзників і зменшити підтримку України. Я набагато оптимістичніший. Зміна фокуса уваги в медіа прибере зайву політизацію війни (коли підтримка стає предметом внутрішніх політичних процесів) і дасть змогу розблокувати дорогу правильним рішенням, — пише Михайло Подоляк.

- Час продемонструвати непохитність підтримки України на всіх рівнях. Час авіації. Час далекобійних ракет, — продовжує радник голови Офісу президента України.

Нагадаємо, що США напередодні передали свої далекобійні ракети ATACMS Україні, якими ЗСУ вже вразили аеродроми окупантів поряд з Бердянськом та Луганськом. На думку спостерігачів, передача цих ракет здатна змінити ситуацію на щділянках наступу Сил оборони, оскільки ATACMS здатні підірвати російську перевагу у повітрі.

Тим часом, в УПЦ (МП) відреагували на перші кроки Верховної Ради до заборони їх діяльності. Церква Московського патріархату в Україні випустила заяву щодо нового законопроєкту, який може заборонити її діяльність.

Лавров назвав країну, де точно будуть раді російським туристам. Сергій Лавров порадив росіянам відпочивати у Північній Кореї.

Клімкін розповів про плани Путіна. Екс-міністр зовнішніх справ розповів про стратегію Путіна — як Росія хоче перемогти США. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини