Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського емоційно сприйняли реакцію ООН на підрив Каховської ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського емоційно сприйняли реакцію ООН на підрив Каховської ГЕС

У ОП зазначили, що ООН свідомо відмовляється виконувати свої обов'язки

10 червня 2023, 11:07
Поділіться публікацією:

"Неясність" причин підриву Каховської ГЕС з боку ООН викликала обурення радника глави Офісу президента Михайла Подоляки. Як повідомляє портал "Коментарі", позицію України він озвучив черговим постом у Твіттер.

У Зеленського емоційно сприйняли реакцію ООН на підрив Каховської ГЕС

Офіс президента. Фото: Українська правда

"Справді не зрозумілі? Так само, як не зрозумілі "обставини", що виглядають як неспровокована війна Росії проти України, масові вбивства цивільного населення, систематичні обстріли ракетами великих населених пунктів України, руйнування тисячі лікарень і шкіл, стерті з лиця землі Соледар, Бахмут і ще тисяча містечок, масові поховання Бучі, Гостомеля, принижене міжнародне право та… Статут ООН. Абсолютно не зрозумілі. Марсіани, певно, атакують і створюють такі обставини", — зазначив Подоляк.

За його словами, така реакція ООН на події в Україні показує, що від репутації цієї організації практично нічого не залишилося. Крім того, ООН відмовляється від тих функцій та зобов'язань, які на неї покладено.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна переживає п'яту добу після підриву Каховської ГЕС, знищеної російськими окупантами 6 червня. Президент України Володимир Зеленський побував 8 червня у затопленому Херсоні, а також на Миколаївщині та Дніпропетровщині, які відчувають на собі трагічні наслідки. Він наголосив, що катастрофа на Каховській ГЕС — це не природне лихо і не прояв кліматичної кризи, а рукотворне, навмисне дійство, теракт, санкціонований Путіним. Теракт, на який поки що так і немає чіткої оцінки з боку світу. Натомість є катастрофічні наслідки для української екосистеми, для сільського господарства та загалом світового ринку продовольства. На цьому тлі особливо шокує, що росіян так і не вигнали із Ради безпеки ООН, де вони продовжують продукувати свою брехню, традиційно звинувачуючи у всьому Україну та Захід. Що на даний момент можна сказати про ситуацію, реакцію на неї та можливий подальший розвиток подій? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 червня 2023, 10:28

Брехунам ніхто не вірить. Вони прийшли на брехні, брехню зробили мистецтвом правління. Вони з зерном теж так діяли, російськими ракетами усували конкурентів, а потім занурили Європу у нелегальні, тіньові поставки. Саме власники цієї війни отримують найбільшу користь від протистояння православних, вони і замовники, а за хабар і російській військовий міг дати команду підриву старої розвалюхи. Справді не зрозуміли, коли з обох сторін, один на одного, юдеї кричать про фашистів і нацистів на тому боці?


Новини