Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Запорізькій ОВА відреагували на інформацію про плани Кремля підірвати ЗАЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій ОВА відреагували на інформацію про плани Кремля підірвати ЗАЕС

Очільник Запорізької обласної адміністрації Юрій Малашко розповів, чи збираються росіяни підривати атомну станцію в Україні.

16 серпня 2023, 16:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На російському анонімному ресурсі, який стверджує, що наближений до розвідки РФ з'явилась інформація з планами Путіна підірвати українську атомну станцію. На це відреагував очільник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

У Запорізькій ОВА відреагували на інформацію про плани Кремля підірвати ЗАЕС

Запорізька АЕС. Фото з відкритих джерел

У Telegram-каналі Запорізької ОВА Малашко спростував інформацію про можливу провокацію та підрив ЗАЕС.

"Наразі інформація, яка поширюється у ЗМІ стосовно якогось спланованого теракту російськими окупантами на Запорізькій атомній електростанції, не підтверджується. Вона не відповідає дійсності", — розповів Юрій Малашко.

Український чиновник закликав слідкувати за інформацією на офіційних ресурсах та не поширювати російські наративи, які викликають паніку у суспільстві.

Нагадаємо, що вранці 16 серпня та Telegram-каналі "Генерал СВР" з’явилась інформація, що Путін готує підрив ЗАЕС у період з кінця серпня по початок вересня. Крім того, російське керівництво також планувало підірвати атомну станцію на території РФ – у Курській області. Як стверджує анонімний канал метою таких дій була б спроба звинуватити Україну в ядерному тероризмі одразу на кілька техногенних об’єктів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Військово-морські сили Збройних сил України назвали кількість великих російських десантних човнів Чорноморського флоту РФ, які більше не функціонують.

Також "Коментарі" писали про українське підпілля, яке з'ясувало плани Кремля щодо російської провокації пов'язані з атомною станцією. Росіяни почали готуватись до можливої евакуації з зони Курської атомної станції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини