Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Запорізькій області загинув колаборант: відомі подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області загинув колаборант: відомі подробиці (ВІДЕО)

Машину Івана Сушка підірвали - він загинув

24 серпня 2022, 17:12
Поділіться публікацією:








24 серпня у Запорізькій області був підірваний автомобіль гауляйтера селища Михайлівка Івана Сушка. Він загинув на місці. Про це пишуть російські Известия та RT.

У Запорізькій області загинув колаборант: відомі подробиці (ВІДЕО)

Машину Івана Сушка підірвали (фото з відкритих джерел)

Відтак у мережі вже з'явилися перші подробиці та відео з місця інциденту. ЗМІ РФ показали відео з камери спостереження, куди влучив момент підриву машини Івана Сушка.

У повідомленнях також йдеться, що на той момент, коли був підірваний автомобіль, гауляйтер був  разом із прийомною дочкою. Вона вижила.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про найімовірніші сценарії російсько-української війни. Україна переступила піврічну межу з початку широкомасштабної російської агресії. Експерти продовжують ділитися з виданням "Коментарі" головними висновками шести місяців протистояння нового рівня. А також сценаріями подальшого розвитку подій. Директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик не сумнівається, що війна триватиме досить довго. Він вважає, що перший її етап розпочався зовсім не 2022-го, а з 2014 року. Були стадії високої інтенсивності, згасання, низької інтенсивності. Але весь цей час війна тривала. А широкомасштабне вторгнення росіян у лютому поточного року – просто новий етап однієї й тієї ж війни, агресії Росії проти України. У нас дуже сильний та складний ворог. Він ухвалив українській незалежності смертний вирок – і не збирається переглядати свою позицію. Відповідно Україна має прийняти цей виклик, упевнений Віталій Кулик. Політичний аналітик, PR-експерт Олександр Солонько впевнений, що Україна своїм протистоянням російської агресії створила, можливо, головну геополітичну сенсацію цього століття. Принаймні з огляду на те, що багато хто навіть на Заході нам давали від кількох годин до кількох днів або тижнів, після чого були впевнені, що ми впадемо під ударами росіян.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини